PlayGame.Forumers.Ro

Bine Ati Venit Pe PlayGame.Forumers.Ro


  Cum sa dezactivezi UAC (windows vista)

  Distribuiţi
  dNB*xVenom
  dNB*xVenom
  .
  .

  Sex Sex : masculin
  Mesaje Mesaje : 24
  Puncte Puncte : 58
  Data de inscriere Data de inscriere : 17/10/2012
  Localizare Localizare : Undeva peaici
  Stare de spirit Stare de spirit : Like a boss

  Cum sa dezactivezi UAC (windows vista)

  Mesaj  dNB*xVenom la data de Joi Oct 18, 2012 2:10 pm

  UAC sau User Access Control reprezinta un nou element din Windows Vista menit sa imbunatateasca securitatea sistemului. De fiecare data cand o aplicatie este instalata sau oricand este efectuata o schimbare importanta in sistem de catre utilizator sau de catre un proces care ruleaza, ecranul devine negru si este temporar dezactivat, aparand un dialog care contine optiunile care permit sau anuleaza actiunea.

  Chiar daca persoana logata nu este un administrator, Windows Vista va solicita parola de administrator. Desi aceasta protejeaza mai bine sistemul de amenintari, poate fi extrem de enervant si uneori poate produce confuzie.

  In prezentul ghid, vei putea citi despre cum sa dezactivezi acest element din Windows Vista. Inainte de a incepe, trebuie sa stii ca dezactivarea UAC nu este recomandata de catre Microsoft deoarece te poate expune mai multor amenintari la adresa securitatii. Daca inca iti doresti sa-l dezactivezi, asigura-te ca ai un mijloc de securitate potrivit care sa-l inlocuiasca in cadrul sistemului tau.

  Pentru a dezactiva UAC, acceseaza Control Panel si tasteaza UAC in casuta de cautare.

  Primul rezultat returnat de cautare, va fi User Accounts - Turn User Account Control (UAC) on or off.


  Dand click pe acesta, se va deschide fereastra UAC. Deselecteaza optiunea Use User Account Control (UAC) to help protect your computer si apasa butonul OK.


  Windows Vista iti va solicita sa restartezi computerul. Dupa restart, UAC va fi dezactivat si solicitarile de confirmare nu te vor mai deranja.  Respectama si vei fi Respectat ! [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]


  [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]

   Acum este: Mier Ian 23, 2019 10:14 pm