PlayGame.Forumers.Ro

Bine Ati Venit Pe PlayGame.Forumers.Ro


  Regulament

  Distribuiţi
  Ady
  Ady
  .
  .

  Sex Sex : masculin
  Mesaje Mesaje : 31
  Puncte Puncte : 21133
  Data de inscriere Data de inscriere : 13/07/2011
  Varsta Varsta : 21
  Localizare Localizare : Craiova
  Stare de spirit Stare de spirit : Very GooD

  Regulament

  Mesaj  Ady la data de Mar Oct 09, 2012 10:21 am  Mai mult de 7-8 minute nu dureaza sa citesti acest regulament.
  Cei care vor sa nu aiba surprize sa citeasca regulamentul de mai jos .

  Informatii de baza
  1.Pentru fiecare regula incalcata veti primi warn sau ban permanent (depinde de regula).
  2.Un warn este valabil 60 de zile , dupa ce trec 60 de zile de la primirea lui acesta va expira
  3. La 5 warning-uri active (5 warn-uri primite in ducurs de 60 de zile) veti primi automat ban permanent pe acest forum.
  4. Daca sesizati incalcarea uneia din regulile de mai jos de catre un utilizator va rugam sa raportati user-ul respectiv.
  5. Daca sesizati abuzul unui Moderator sau Super-Moderator de aceasta functie va rugam sa anuntati un Administrator trimitandu-i un mesaj privat si indicat ar fi sa prezentati si cateva dovezi.

  Regulament Utilizatori:

  1. Nu folositi cuvinte vulgare sau cu inteles ofensator!
  Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in post-uri, semnaturi, avatar-e, imagini de orice natura. (1 Warning)

  2. Post-urile care nu au legatura cu subiectul discutat ("off-topic"), cele care nu au nimic util de spus, post-urile facute doar de dragul de a creste numarul total de post-uri al user-ului, topic-urile fara rost, nu sunt incurajate si vor fi sanctionate de Super-Moderatori.
  Pastrati discutia dintr-un thread la subiectul original al acestuia, off-topic-ul si spam-ul se sanctioneaza imediat. (1 Warning)

  3. Evitati postarea a doua mesaje unul dupa celalalt (dublu post)!
  Folositi butonul EDIT! (1 Warning)
  Nota: Daca intre 2 post-uri consecutive e un interval mai mare de 24h, acestea nu mai sunt luate in considerare ca fiind "dublu post" .

  4. Nu postati acelasi mesaj de mai multe ori (In topic-uri diferite) si/sau nu creati acelasi topic de mai multe ori pentru a atrage atentia . Nu postati in aproape toate subiectele de pe acest forum doar pentru a arata ca aveti activitatea , postati doar daca este neaparata nevoie de postul vostru (spam) ! (1 Warning)


  5. Nu postati link-uri catre alte site-uri/forum-uri cu scopul de a face reclama!
  Sunt acceptate link-urile doar in cazul in care acestea sunt ajutatoare pentru alte persoane. (Ban)


  6. In cazul problemelor legate de jocuri (la categoriile respective): cand creati un topic nou, titlul trebuie sa fie clar si sa reflecte continutul.
  De asemenea va rugam sa dati cat mai multe detalii pentru a evita intrebarile.

  7. Nu este permisa atasarea in avatar-e/semnaturi, imagini cu caracter pornografic, cuvinte vulgare sau cu efect ofensator. (1 Warning)

  8. Avatar-ul trebuie sa aiba maxim 150x250 pixeli.
  Preferabil este sa postati un link catre o imagine, desi puteti de asemenea sa incarcati (upload) un avatar. (1 Warning + nu veti mai avea dreptul de a mai avea un avatar)

  9. In semnatura nu aveti voie sa puneti decat un banner de maxim 400x100 pixeli.
  Eventual puteti sa atasati si un userbar. (1 Warning + nu veti mai avea dreptul de a mai avea o semnatura)

  10. In post-uri nu folositi des tasta caps-lock. (1 Warning)

  11. Este interzisa inregistrarea pe forum cu nick-uri continand cuvinte vulgare sau cu efect ofensator. (Ban permanent)

  12. Nu este permis sa scrieti mai mult de 3 smiles unul langa altul (ex: ). (1 Warning)

  13. User-ii care incearca sa exercite functia de moderator(ex: "da-i warn lui ala", "ala merita warn!", "inchide topicul", "nu mai spam-ati aici", etc) vor fi sanctionati.
  Tineti minte ca atocs.ro dispune de suficienti moderatori care stiu sa-si faca treaba.(1 Warning)

  14. Unele forum-uri/sub-forum-uri au reguli suplimentare mentionate in topic-urile din acele sectiuni.
  Acele reguli trebuie respectate in momentul in care postati in acele forum-uri/sunb-forum-uri. (1 Warning)

  15. Nu folositi butonul report decat in cazul in care user-ul respectiv a incalcat una din aceste reguli. (1 Warning)

  16. Evitati post-urile care contin doar smile-uri, post-urile monosilabice de genul "da", "nu", "OK", "Ms", "Bv" "PA!" sau altele care nu denota altceva decat incultura si lipsa de respect si cresterea numarului total de posturi al userului. (1 Warning)

  17. Orice alta situatie neprevazuta de acest regulament va fi judecata de adminii/Super moderatorii/moderatorii forum-ului, care au si ultimul cuvant in ceea ce priveste deciziile luate.

  18. Este interzis sa detineti mai mult de 1 cont pe forum (cont clona). (Ban permanent atat pe ambele conturi cat si pe ip)

  Regulament Super Moderatori:

  1. Regulile utilizatorilor nu sunt excluse pentru Super Moderatori.
  Si Super Moderatorii vor fi sanctionati la fel ca userii normali in cazul incalcarii regulamentului, iar daca se repeta, se va ajunge la luarea accesului de pe acest forum sau chiar banarea acestuia.

  2. La 2 warn-uri Super Moderatorul devine un simplu utilizator al acestui forum.

  3. Super Moderatorii au obligatia de a vizita zilnic forumul si de a analiza toate posturile noi pt a se asigura ca a fost respectat regulamentul general al forumului .

  4. Super Moderatorul care este inactiv timp de 1 saptamana, fara sa anunte Staff-ul, isi pierde mod-ul.

  5. In cazul in care descopera incalcarea regulamentului , editeaza postul , il muta la cosul de gunoi si apoi ii da warn celiu care a comis infractiunea .

  6.Inchiderea thread-urilor se face numai atunci cand se incalca regulamentul ( offtopic / spam / etc ) si trebuie explicat clar de ce a fost inchis thread-ul, nu trebuie sa se abuzeze de asta .

  7. Super Moderatorii NU au voie sa ia decizii (inchidere/stergere/mutare/editare thread) in categoriile destinate serverelor de counter strike , acolo este treaba ownerilor serverelor care isi administreaza singuri categoria dupa bunul plac , dar pot acorda avertismente (warn) atunci cand se incalca regulamentul !

  8. S. M. au obligatia de a monitoriza activitatea ownerilor de servere la categoriile destinate acestora si de a anunta administratorii atunci cand se constata inactivitate mai mare de 10 zile si/sau abuzuri ale acestora (fac discutii aiurea, jocuri forumistice , etc)  Regulament Moderatori:


  1. Regulile utilizatorilor nu sunt excluse pentru moderatori.
  Si moderatorii vor fi sanctionati la fel ca userii normali daca incalca regulamentul, iar daca se repeta, se va ajunge la luarea dreptului de moderator pe acest forum sau chiar banarea acestuia.

  2. La 3 warn-uri Moderatorul devine un simplu utilizator al acestui forum.

  3. Cand un utilizator posteaza ceva prin care incalca regulamentul aveti obligatia de a-i modifica postul si de a-l raporta report-40b.png unui super moderator pt ca acesta sa ii acorde warn .

  4. Daca cineva face un post prin care nu respecta modelul de postare voi ca moderatori aveti obligatia de a-i modifica postul pt a arata exact ca in model sau daca nu respecta de loc modelul aveti obligatia de a-i muta la cosul de gunoi postul.

  5. Moderatorul care este inactiv timp de 1 saptamana, fara sa anunte Staff-ul, isi pierde mod-ul.

  6. Odata ce primiti moderator pe acest forum la categoria dorita sunteti de acord sa mentineti ordinea si sa asigurati respectarea regulamentului forumului.

  7. Moderatorii sunt obligati sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul.

  8. Moderatorii sunt obligati sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un topic.

  9. Moderatorii sunt obligati sa mute in arhiva orice post ce incalca regulamentul si ar trebui sters dar asta numai dupa ce a fost edita a fi eliminata reclama sau cuvintele obscene.


  ATENTIE :
  Necunoasterea regulamentului nu este o scuza !


  Administratorii forum-ului isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, prin urmare va rugam sa verificati acest post periodic.

  REG. updatat la data de 08.05.2012  [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
  [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
  [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]

   Acum este: Mier Ian 23, 2019 10:38 pm